Κόγκας

Εξυγίανση Εσωτερικών Χώρων

Καθαρός υγιής αέρας για όλους τους εσωτερικούς  χώρους

Στα Καθαριστήρια Χαλιών «ΚΟΓΚΑΣ», αναβαθμίζουμε διαρκώς  τις υπηρεσίες μας και καινοτομούμε αναζητώντας πάντα το καλύτερο για μια υγιεινή διαβίωση.

Η νέα τεχνολογία HealthWay EMF™ που σας  παρέχουμε είναι  ένα νέο σύστημακαθαρισμού και εξυγίανσης απολύμανσης του αέρα εσωτερικών χώρων .

Το σύστημα καθαρισμού και Εξυγίανσης απολύμανσης του αέρα εσωτερικών χώρων HealthWay™ είναι σχεδιασμένο για να συγκρατεί το 99,99% των αιωρούμενων σωματιδίων διαμέτρου ως και 0,1μικρών.

Το σύστημα παγιδεύει σωματίδια που προκαλούν αλλεργίες όπως σκόνη, μύκητες, γύρη, απόβλητα ακάρεων, τρίχες κατοικίδιων ζώων και άλλα αιωρούμενα σωματίδια.

Το χαρακτηριστικό όμως που κάνει το σύστημα EMF™ της HealthWay να ξεχωρίζει είναι η ικανότητά του να καταστρέφει μικροοργανισμούς όπως βακτηρίδια, ιοί, μύκητες και σπόροι μυκήτων.

Η ικανότητα αυτή να καταστρέφει το 94-100% των μικροοργανισμών  έχει βεβαιωθεί με κλινικές δοκιμές, κάτι που του έδωσε και τον χαρακτηρισμό «Ιατρική Συσκευή Τάξης ΙΙ».

Το σύστημα αποτελεί εξαιρετική λύση για την αντιμετώπιση του προβλήματος των αιωρούμενων ρύπων στον αέρα των εσωτερικών χώρων.

Η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε: ·Ξενοδοχεία · Νοσηλευτήρια · Νοσοκομεία · Εστιατόρια · Χώρους παρασκευής τροφίμων ·Κτηνιατρεία ·Παιδικούς σταθμούς · Γυμναστήρια · Γραφεία · Κέντρα Αισθητικής · Πλοία · Σκάφη · Οικίες

Η καλύτερη χρήση του συστήματος HealthWay είναι αυτή του καθαρισμού και της απολύμανσης του αέρα στους εσωτερικούς χώρους όπου περνάμε τον περισσότερο χρόνο μας.

Ygeia2
Ygeia1