Κόγκας

Ποιοι Είμαστε

Στα Καθαριστήρια Χαλιών ΚΟΓΚΑΣ κάνουμε πράξη, από το 1969, αυτό που γνωρίζουμε καλύτερα!

Η πολυετή μας πείρα σας εγγυάται πεντακάθαρα χαλιά και μοκέτες, ασφαλή μεταφορά, αποθήκευση και φύλαξη των χαλιών σας.

Τα Καθαριστήρια Χαλιών ΚΟΓΚΑΣ διανύουν την 3η γενιά πλέον στο χώρο του Καθαρισμού και της Φύλαξης Χαλιών. Στις αρχές της δεκαετίας του 1960 ο Παναγιώτης Κόγκας ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στο χώρο των χαλιών στην Καλλιθέα. Το 1969 την επιχείρηση ανέλαβε αυτόνομα ο Χρήστος Κόγκαςκαι το 2011 μεταβιβάστηκε στον Βασίλη Κόγκα με έδρα το Γαλάτσι.

Η επιχείρησή μας αναπτύχθηκε τα τελευταία χρόνια και σας παρέχει υψηλή τεχνογνωσία με σύγχρονες τεχνικές, νέες εξειδικευμένες υπηρεσίες ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες της κάθε περίπτωσης.

Το 1999 η εταιρία μας ξεκίνησε μια συνεργασία για υπερσύγχρονο εξοπλισμό με τον ισπανικό οίκο Catinet. Αρχικά ξεκινήσαμε με το στυπτικό μηχάνημα spindryer που με τη φυγοκεντρική δύναμη αφαιρεί πάνω από το 80% του νερού και έτσι το χαλί στεγνώνει πολύ γρήγορα χωρίς να δημιουργούνταικατάλοιπα σαπουνιού, ξεβάμματα και άλλου είδους φθορέςστα χαλιά σας.H ποιότητα στεγνώματος που επιτυγχάνεταιείναι αυτή τη στιγμή η καλύτερη παγκοσμίως.

Το 2004 εξοπλιστήκαμε με το πλυντήριο χαλιών washingtrain, 12 κεφαλών, το οποίο πραγματοποιεί πλύσιμο και ξέβγαλμαμε αυτόματο δοσομετρητή σαπουνιού και μαλακτικού αντίστοιχα.

Την ίδια χρονιά παραλάβαμε το νέο μας μηχάνημα αυτόματης συσκευασίας χαλιών packingtable και βούρτσα φινιρίσματος στο πέλος. Επίσης το νέο μας αυτοματοποιημένο σύστημα μέτρησης των χαλιών σας μέσω φωτοκύτταρου στέλνει τα δεδομένα των μέτρωνκαι ενημερώνεταιαυτόματα με barcode το λογισμικό SQL καθώς και η καρτέλα και η χρέωση του κάθε πελάτη.

Τον Ιανουάριο του 2017 παραλάβαμε το τελευταίας τεχνολογίας τιναχτήρι carpet dust remover από τον οίκο Talia το οποίο με παλμική δόνηση παρουσιάζει 100% μηδενικές φθορές ακόμα και στο πιο ευαίσθητο χαλί.

Γιατί να μας προτιμήσετε; Γιατί διαθέτουμε:

  • Εμπειρία 50 και πλέον χρόνων στον καθαρισμό χαλιών.
  • Υπερσύγχρονο εξοπλισμό.
  • Άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό.
  • Ασφαλή φύλαξη.
  • Υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.
  • Ποιοτικό έλεγχο.
  • Εξυπηρέτηση κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου.
  • Σεβασμό στο περιβάλλον.

H επιχείρησή μας είναι εγγεγραμμένη στο σύλλογο Ταπητοκαθαριστών από το 1977 με αριθμό πιστοποίησης 1111-1075 από τα Κ.ΕΚ – ΓΣΕΒΕΕ.

Ο Κόγκας Βασίλης είναι πιστοποιημένος καθαριστής χαλιών από την TUV AUSTRIA με αριθμό πιστοποιητικού 0420150045